GRUPS

JESÚS: EN PARLEM?

Amb la finalitat d’acostar el missatge de Jesús tant entre persones cristianes practicants o no, com a no cristianes.

 

Més informació

PORTANTS DEL SANT CRIST

Vetllen per la tradició i l’espiritualitat de la Passió, Mort i Resurrecció de Jesucrist. Realitzen el Via Creu els divendres i diumenges en temps de Quaresma. 

CÀRITAS PARROQUIAL

S’abasteix amb donacions de menjar per part dels feligresos i algunes de les escoles de la nostre ciutat. 

BÍBLIA

Es reuneix per aprofundir en l’estudi de la Bíblia un dijous al mes. Cada curs es treballa un llibre o conjunts de llibres de la Bíblia. 

VOLUNTARIAT GENT GRAN

Es visiten les avies i als avis un cop a la setmana a les seves cases o residències, per tal de fer companyia. També es fa una visita al Santuari de la Salut, es celebra el Nadal i Pasqua. 

UNIÓ DE MARES

L’objectiu és fomentar la formació religiosa i humana de les seves associades. Col·laboren amb Càritas parroquial.

MÚSICS

La parròquia té 2 grups estables per animar les celebracions litúrgiques del dissabte i del diumenge al vespre. També animen les celebracions més importants.

TAIZÉ

Es reuneixen cada dimecres a la Capella de la Mare de Déu de Riusec per pregar i meditar.

GRUP DE REFLEXIÓ DE LA PARAULA

Està format pel grups de Sant Marc, Sant Mateu, Sant Lluc, Sant Joan i Sant Pau. Es reuneixen quinzenalment per reflexionar i aprofundir sobre l’Evangeli.

VIDA CREIXENT

Moviment cristià que agrupa homes i dones que han arribat a l’edat de jubilació i es reuneixen per reflexionar sobre la fe un cop al mes.

MATRIMONIS

 L’activitat principal d’aquest grup és l’aprofundiment i estudi dels temes relacionats amb la fe i el matrimoni cristià. 

ESPLAI LA TREPA

Infants i adolescents que es reuneixen cada dissabte. Es fomenten els valors cristians. Formen part del Moviment de centres d’Esplais Cristians.