Esplai La Trepa

Esplai La Trepa ?

Aquests mesos de DESEMBRE i GENER a l’esplai han sigut molt moguts. Hem fet activitats cadascú des de casa i hem tingut la sort de poder-ne fer alguna de presencial. Tot i això, hem pogut gaudir igualment de l’esplai i no aturar la marxa! ?

Aquest passat DESEMBRE, quan encara podíem fer activitats a l’aire lliure… els més Petits van fer un concurs cultural, on van poder aprendre coses noves rient i jugant. Els Mitjans van fer un munt de gimncanes i jocs d’expressió molt entretinguts, i els i les joves d’Esborriacs van poder fer-se regals molt especials a l’estil “amic invisible”. A més, la colla de Gran va voler mantenir les tradicions i, tot i la situació, van fer el joc del Quinto, però online. Va ser tot un èxit?

El mes de GENER, a causa dels nous protocols de sanitat, l’esplai ha hagut de tornar a ser des de casa i de manera telemàtica. Hem fet tallers de cuina, reptes, jocs de pistes i moltes coses més. ??

De moment, fins a noves ordres, seguirem amb la mateixa energia de sempre, fent esplai telemàtic??

Per últim, remarcar que la colla de grans està organitzant “La Gambada”. Una iniciativa esportiva i solidària que consisteix en fer un donatiu en funció dels km que facis, ja sigui caminant, correns o amb bicicleta. Tota la informació la trobareu a instagram @esplailatrepa???‍??‍.És per finançar mes colònies de Setmana Santa.

Des de La Trepa seguim amb moltes ganes de fer esplai i esperem poder-nos abraçar aviat.