Festes

Aquesta Comissió va ser creada per un grup de 10 matrimonis l’any 1985, al complir-se el centenari de la benedicció de l’actual Església, el dia 31 de juliol de 1885, pel Bisbe de Barcelona Dr. Jaume Català Albosa. Junt amb altres Comissions van organitzar els actes commemoratius del Centenari, que sota la direcció del Rector Mossèn Joan Nonell (1963-1998), varen donar un gran impuls a la Parròquia

Des d’aleshores a més de la part festiva de la comunitat com les festes de la Puríssima, Nadal, Pasqua i Sant Joan, varen iniciar l’organització dels viatge parroquials i pelegrinatges que s’han anat realitzan per diversos llocs, des de fa vint-i-cinc anys, una o dues vegades a l’any.

La Comissió de Festes a més de portarfestesla responsabilitat de fer aquest servei a la Parròquia, s’han creat entre el seus membres components, uns vincles molt forts de convivència i amistat, que han continuat durant la jubilació de Mossèn Joan Nonell (a.c.s.), que amb la seva gran personalitat humana, amb molts coneixaments i bon criteri, ens hem reunit amb ell com amic i Consiliari. El trobarem molt a faltar ara que ens ha deixat el passat 20 de maig,que en pau reposi.

Ara convindria que nous membres joves, portessin endavant les activitats d’aquesta Comissió, al servei de la Parròquia de la Puríssima, que a l’any 2017 complirà els 150 anys de la seva fundació.