VII DIUMENGE DE PASQUA

VII DIUMENGE DE PASQUA

VII Diumenge de Pasqua. Celeberm l’ascensió de Jesús al cel. Escoltem les paraules de Mn.Joan i el cant final on ens recorda que Jesús sempre serà amb nosaltres fins a la fi fel món. Aquest és el darrer vídeo. Finalment reprenen les misses. Esperem retrobar-nos, ara sí, presencialment

VI DIUMENGE DE PASQUA

Mes de maig, mes d’aplecs i trobades. Malgrat el confinament no oblidem de trobar-nos amb Déu. Déu sempre serà sempre amb nosaltres com ens diu Mn. Joan i el cant final d’aquest vÍdeo.

V DIUMENGE DE PASQUA

Que el confinament no ens impedeixi de celebrar l’Aplec i sentir-nos comunitat dins de Sabadell. Ens hi ajudarà aquest nou vídeo de la Puríssima, el desè des de l’inici de la pandèmia a casa nostra.

IV DIUMENGE DE PASQUA

Encara que el confinament no ens permet celebrar la nostra fe en comunitat, oferim aquest novè vídeo de la Parròquia amb unes paraules de Mn. Joan i un cant que volen fer-nos sentir junts i guiats pel nostre pastor, Jesús.

III DIUMENGE DE PASQUA

III Diumenge de Pasqua. Malgrat el confinament no deixem de celebrar en comunitat que Jesús ens ha salvat. Ens hi ajudarà aquest nou vídeo amb les paraules de Mn. Joan i el cant final.

II DIUMENGE DE PASQUA

Pasqua és aquella força que entra a casa nostra i ens fa viure amb esperança. Malgrat el confinament no deixem de donar testimoni de la nostra fe i de seguir Jesús amb humilitat. Les paraules de Mn. Joan sobre l’evangeli d’aquest diumenge i el cant final ens hi ajudaran.

DIVENDRES SANT

Celebrem la Setmana Santa malgrat el confinament. Us convidem a apropar-nos al misteri de la mort de Jesús tenint la certesa que la creu florejarà. Sentim les paraules de Mn. Joan i el cant final que ens ajudaran a sentir-nos en comunió espiritual.

PASQUA

Pasqua és aquella força que entra a casa nostra i ens dona l’esperança de viure. Malgrat el confinament no deixem de celebrar en comunitat que Jesús ens ha salvat. Aquest vídeo ens hi pot ajudar.

DIUMENGE DE RAMS

I tercera setmana de confinament. la parròquia s’apropa de nou a tots nosaltres amb aquest tercer vídeo. Sentim les paraules de mossèn Joan i el cant final que ens ajudarà a sentir-nos en comunió espiritual.

 

DIJOUS SANT

Celebrem la Setmana Santa malgrat el confinament. La parròquia s’apropa de nou a tots nosaltres recordant-nos que el Dijous Sant es celebra la institució del sagrament de l’Eucaristia. Sentim les paraules de Mn. Joan i el cant final que ens ajudaran a sentir-nos en comunió espiritual.