Jornada inicial del 150è aniversari

 

El divendres 8 de desembre de 2017 han començat els actes del 150è aniversari de la parròquia. Ha sigut una jornada molt intensa i molt participativa on s’ha fet evident la gran tasca organitzativa de la comunitat.

La jornada ha començat a les 12:00h amb la missa solemne. El temple s’ha omplert per commemorar la festivitat de la Puríssima. En la celebració hi ha participat el cor de la parròquia (Cor Vallès) i els grups de músics que normalment amenitzen les misses del dissabte i diumenge vespre.

Un cop finalitzada l’Eucaristia ha tingut lloc la ballada de sardanes a la Via Massagué a càrrec de la Cobla de Sabadell. Tot i el fred que feia, els feligresos i la ciutat de Sabadell han gaudit d’una gran actuació.

Al migdia, com cada any, ha tingut lloc el dinar de germanor a l’hotel Urpí. Ha sigut el moment per refer-se del fred i carregar-se d’energies pel què encara quedava de jornada. L’àpat ha servit per poder retrobar-se i parlar amb tranquil·litat. El dinar ha finalitzat amb una cantada de nadales on tothom ha cantat amb molta alegria.

La jornada ha finalitzat amb un gran concert a la Parròquia, el “Magnificat” de J. Rutter, interpretat per l’Orquestra de Cambra de l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Baza (Granada) i l’Orfeo de Sabadell i AND&CAT Music Coral sota la direcció de Gregorio S. Rodríguez.   Al concert hi ha assistit l’alcalde de la ciutat Martí Serracans i l’església s’ha omplert de gom a gom per escoltar els 7 moviments d’aquesta obra espectacular. Els assistents han gaudit d’un gran concert que ha finalitzat amb l’interpretació de l’Ave Verum de W.A. Mozart.