Jornada inicial del 150è aniversari

 

El divendres 8 de desembre de 2017 han començat els actes del 150è aniversari de la parròquia. Ha sigut una jornada molt intensa i molt participativa on s’ha fet evident la gran tasca organitzativa de la comunitat.

La jornada ha començat a les 12:00h amb la missa solemne. El temple s’ha omplert per commemorar la festivitat de la Puríssima. En la celebració hi ha participat el cor de la parròquia (Cor Vallès) i els grups de músics que normalment amenitzen les misses del dissabte i diumenge vespre.

Un cop finalitzada l’Eucaristia ha tingut lloc la ballada de sardanes a la Via Massagué a càrrec de la Cobla de Sabadell. Tot i el fred que feia, els feligresos i la ciutat de Sabadell han gaudit d’una gran actuació.

Al migdia, com cada any, ha tingut lloc el dinar de germanor a l’hotel Urpí. Ha sigut el moment per refer-se del fred i carregar-se d’energies pel què encara quedava de jornada. L’àpat ha servit per poder retrobar-se i parlar amb tranquil·litat. El dinar ha finalitzat amb una cantada de nadales on tothom ha cantat amb molta alegria.

La jornada ha finalitzat amb un gran concert a la Parròquia, el “Magnificat” de J. Rutter, interpretat per l’Orquestra de Cambra de l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Baza (Granada) i l’Orfeo de Sabadell i AND&CAT Music Coral sota la direcció de Gregorio S. Rodríguez.   Al concert hi ha assistit l’alcalde de la ciutat Martí Serracans i l’església s’ha omplert de gom a gom per escoltar els 7 moviments d’aquesta obra espectacular. Els assistents han gaudit d’un gran concert que ha finalitzat amb l’interpretació de l’Ave Verum de W.A. Mozart.

Aquesta entrada ha esta publicada en 150 aniversari, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *