RADIO PROGRESO, La lluita del Padre Melo per una ràdio lliure i popular a Hondures

Xerrada a càrrec Lola Párraga i Carlos Argueto, membres del Comitè Òscar Romero de Terrassa.

Radio Progreso és una ràdio popular fundada a la població hondurenya d’El Progreso, amb l’objectiu d’ajudar a la millora dels drets humans de les zones més pobres d’Hondures.

Ismael Moreno, “el padre Melo”, és un sacerdot jesuïta, periodista i ànima de Radio Progreso. És un incansable activista i defensor de la llibertat d’expressió i els drets fonamentals a Hondures, el país més violent de Centreamèrica, on els periodistes són especialment perseguits (en els darrers anys 26 han estat assassinats).

L’equip de periodistes de Radio Progreso es presenta com un equip compromès i solidari que des de la fe aposten per la construcció d’una societat més justa, equitativa i fraterna, en coherència amb els valors del Regne de Déu i en permanent proximitat amb els sectors empobrits, segons la mística de sant Ignasi de Loiola.

En acabat, SOPAR DE LA FAM.Els diners que es recullin es destinaran íntegrament a donar suport al projecte d’aquesta ràdio.

Lloc: Auditori de l’església de la Puríssima de Sabadell (c/ Capmany, 36)

Hora: 20:30h

Organitza: Comissió Justícia i Pau de Sabadell

* Els “sopars de la fam” són sopars fraternals on s’ofereix només pa amb oli i aigua en solidaritat amb els més necessitats. La col·laboració econòmica és totalment voluntària, però es recomana que cadascú doni com si hagués anat a sopar a un restaurant. Els diners recollits es destinen a la causa solidària que s’especifiqui.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *