LA DIADA DE LA PURÍSSIMA

Un any més el 8 de desembre la parròquia obrí les portes per celebrar i acollir a purissimaires i amics, tots reunits entorn la figura i la imatge senzilla i humil que presideix l’altar major de la nostra església, la Mare de Déu. L’horari de les misses va ser l’habitual, però la de 12 tenia caire de solemnitat. La va presidir Mn. Joan Nadal acompanyat per Mn. Xavi Farrés, rector de St. Feliu, La Trinitat i Gracia; Mn. Jordi Sotorra, Mn. de les Germanetes dels Pobres; els pares escolapis Josep Ma Balcells i Quim Carol i Mn. Carles Campins, diaca permanent a la parròquia de Sant Pere de Rubí. Col·laboraren també en la celebració eucarística, Miquel Creus com a acòlit i el seminarista Jan de Sant Feliu.

Mn. Joan Nadal en la seva homilia va remarcar la importància de sentir-nos comunitat i insistí també en treballar l’esperança malgrat trobar-nos en temps tan complicats i difícils.

Acabada la missa hi hagué la tradicional ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Sabadell que nasqué a la nostra parròquia. S’interpretaren peces com Baixant de la Font del Gat La Santa Espina de E. Morera. Pomell Dansaire de J. Molins, entre altres.

Cap a 2/4 de 3 començà el dinar a l’Hotel Urpí, que comptà amb l’assistència d’unes120 persones. Fou notable la participació dels joves que van donar llum i esperança a la festa. Durant la sobretaula es sortejaren alguns obsequis. Seguidament Rosa Ma Planas va llegir un escrit referent al Nadal i a la parròquia i Antoni Devesa recità poesies nadalenques de Mn. Geis i de David Jou.

S’acabà cantant les tradicionals nadales acompanyades a la guitarra per Mn.David Álvarez i Jordi Aparicio.
La parròquia agraeix un cop més la col·laboració de totes les persones que van fer possible la festa i també la participació d’amics i feligresos.

Dia de la Puríssima 1

Picture 1 of 40