CARTA DE COMENÇAMENT DE CURS DEL VOSTRE MOSSÈN

Estimats feligresos, som a punt de començar un nou curs, amb renovada esperança després del merescut descans estival i voldria dirigir-me a vosaltres amb algunes reflexions.

El més important és que ens mantinguem ferms i tinguem clara la nostra missió: Ser testimonis de l’amor de Déu qui crida a tots els homes a viure amb germanor i en pau ajudant als més necessitats per tal què el Regne de Déu sigui una realitat aquí a la terra.

L’eucaristia és el cimal de la vida cristiana perquè ens dona forces i és la trobada dels creients. Amb la trobada eucarística fem comunitat parroquial, per això és molt important l’assistència.

Sé que som menys gent que anys anteriors. S’han mort moltes persones estimades i el relleu generacional costa molt, però aquest fet no ens ha de portar al desànim. Penso que tots els que assistim i participem a l’eucaristia ens hauríem de cuidar molt més els uns als altres i seguir treballant perquè cada missa sigui ben bonica i profunda.

Un altre aspecte a tenir en compte és l’econòmic. Som menys gent, però les despeses són semblants, tot i l’esforç de reduir-les al màxim. Fa uns 10 anys en les cinc misses dels diumenges recollíem de promig uns 900€ cada setmana, ara en recollim 600€; és una notable diferència.

Sort hi ha de les subscripcions que anivellen el pressupost. És important que les persones que no tinguin una subscripció la facin, per petita que sigui és important.

En quan a les activitats, sé que els diferents grups i comissions hi estan treballant ja amb noves iniciatives. I en quan a les generals hi han algunes conferències i concerts programats que seguiran l’estil dels 150 anys. Ja us anirem informant.

Per acabar us voldria dir que estic molt animat a començar aquest nou curs. Espero que vosaltres també.

Una abraçada del vostre mossèn que resta a la vostra disposició amb humilitat i esperit de servei.

Mn Joan Nadal