Inici de la Catequesi familiar

El dissabte 29 varem fer l’inici de curs de la catequesi familiar dels nens de primer i segon  acompanyats pel pares i germans al Santuari de la Mare de Déu de la Salut. El dia va ser esplèndid i vam celebrar una missa a l’esplanada del Santuari presidida per mossèn Joan Nadal i acompanyant els cants Jaume Bussoms i Jordi Macià . Els infants van col·laborar amb el guarniment del altar amb flors i una creu, les  pregaries i les lectures. 

Desprès de la missa es va anar amb processó  tot cantant la salve  a portar el ram de flors a la Mare de  Deu de la Salut.  

Finalment i van haver cants i balls per a tots, dirigits i animats pel Jaume Bussoms.

Un piscolabis va posar fi a un dia on pares, nens, catequistes i mossèn vam compartir uns moments de alegria i pregària.