Inauguració de l’auditori Mn. Joan Nonell

El dijous 4 d’octubre, coincidint amb el 20è aniversari de la jubilació de Mn. Joan Nonell com a rector de la Parròquia i l’inici de Mn. Joan Nadal com a nou rector, es va inaugurar el nou auditori de la Parròquia de la Puríssima.  

L’acte es va iniciar amb una missa oficiada per Mn Joan Nadal. En l’homilia va fer reflexionar sobre el significat de la paraula auditori en el sentit d’escoltar. I que l’auditori és un braç allargat de la Parròquia perquè la fe no és només anar a missa sinó que demana una reflexió i un aprofundiment amb xerrades, pel·lícules, testimonis… i per això es requereix un auditori com a complement de la fe.

Un cop finalitzada la celebració els assistents, acompanyats dels familiars de Mn. Nonell,  es van traslladar al nou auditori i es va procedir a la benedicció. Seguidament es va destapar una placa commemorativa. La celebració va finalitzar amb piscolabis per a tothom.

auditori 1

Picture 1 of 7

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *