Avui parlem… de RESURRECCIONS

“Jo sóc la resurrecció i la vida. Els qui creuen en mi encara que morin viuran, i tots els qui viuen i creuen en mi, no moriran mai més.
¿Ho creus això?

L’esperança en la resurrecció i la vida eterna és el punt central de la nostra fe. Sant Pau diu  que si Jesús no hagués ressuscitat la nostra seria una fe vana. Certament. Però què és la resurrecció? La resurrecció per a mi és la Pentacosta.

Recordem. Els apòstols després de la mort de Jesús, tenen por, s’amaguen, dubten. Però de repent surten del seu tancament i prediquen arreu perquè han rebut la força de l’Esperit Sant que els fa moure d’una manera increïble.

La Resurrecció de Jesús, la gran resurrecció, ens pot ajudar a veure i viure resurreccions més petites, les que cada fan possible tantes i tantes persones. Només cal estar atent i envetlla.

Miro al meu entorn i veig la resurrecció en aquells que cuiden malalts; malats que pateixen pacientment esperant l’hora. Veig vaixells que rescaten refugiats de les aigües, a jubilats que sacrifiquen temps i diners per donar suport a la família, a missioners i missioneres que estan arreu del món ajudant a totes aquelles persones que sembla que no existeixen, a dones lluitadores i a dones que pateixen l’abús del maltractament i que tot i així no es deixen vèncer, a joves que treballen amb responsabilitat sense desanimar-se per la situació econòmica i social del moment… En definitiva veig a persones creients i no creients que d’una manera o altra viuen les benaurances.

Aquesta és en la resurrecció que crec i la que vull viure, i només aquesta ens pot portar a la gran resurrecció.

Bona Pasqua a tots!

Mn Joan Nadal

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *