Concert música sacra a capella

El passat diumenge 11 de març en el marc de les activitats del 150è aniversari de la parròquia, vam poder gaudir d’un gran concert protagonitzat pel Cor de cambra Fancesc Valls de la Catedral Barcelona. Aquest  cor va ser fundat l’any 2003 per participar en més de 70 misses conventuals anuals a la Catedral de Bacelona. Participa també en

 vàries de les misses que s’organitzen anualment a la Basílica de la Sagrada Família. Està constituït per un grup de 8 a 12 cantaires professionals sota la direcció de Pere Lluís Biosca.

Ha estat una actuació brillant on els assistents han pogut gaudir d’un espectacular concert de 15 cançons entre les que podem destacar el Regina Caeli de J. Cererols, O Vos Omnes de P. Casals entre d’altres.

Aquesta entrada ha esta publicada en 150 aniversari, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *