Missa polifònica

 

Aquest matí l’església s’ha omplert de gom a gom per celebrar l’Eucaristia que ha estat musicada pel Cor de la Capella de Santa Maria, de Mollet del Vallès i l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí, que han interpretat la Missa Brevis de Léo Delibes (1836 – 1891). Aquesta missa la va composar l’any 1867, i tal i com el seu nom indica no conté una missa completa, sinó que només consta de 5 moviments: Kirie, Gloria, Sanctus, O Salutaris Hostia i Agnus Dei. S’han completat la missa amb el Canticorum de G.F. Haendel com a cant d’entrada, l’Ofertori Coral de J.S. Bach, l’Ave verum de W.A. Mozart com  a segon cant de comunió i la Cançó a la Verge de Pau Casals com a cant final.

Cançó de la Verge de Pau Casals

 

Aquesta entrada ha esta publicada en 150 aniversari, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *