Catequesi familiar: 150 anys fent comunitat

 

Aquest dissabte la catequesi familiar ha celebrat els 150 anys de la parròquia amb una missa. Després de la salutació de mossèn Joan, la Pitona, catequista pionera de la Parròquia ens ha explicat el per què es va fer catequista. La Cristina, representant dels pares ens ha explicat què li ha aportat que la seva filla fes  la catequesi familiar. El Narcís representant dels musics ens ha 

explicat com la catequesi l’ha ajudat a formar aquests grups que animen els cants de les Eucaristies, la Maria representant dels joves ens ha explicat que és per ella la catequesi i finalment l’Aina representant dels infants de la catequesi familiar ens ha explicat per què li agrada fer catequesi.

Després dels testimonis ha seguit l’Eucaristia i mossèn Joan en la seva homilia ens ha explicat, ple d’emoció, quina ha estat la història de la parròquia i com aquesta ha estat plena de grans moments de felicitat i d’altres no tant agradables però que tots els record formen part de la història de la nostra comunitat. Durant les ofrenes s’ha fet una recollida d’aliments per Càritas. Tots els nens i nenes han pujat a l’altar on han dipositat aliments de primera necessitat dins unes caixes. L’ofrena dels nens i nenes de la catequesis  ha volgut simbolitzar com és la nostra parròquia: acollidora i oberta a les necessitats del món.

L’església s’ha omplert de gom a gom per commemorar aquest aniversari. Hi han assistit els infants i pares i mares dels infants que actualment fan catequesi però també han vingut nens (que ja no ho són tants), pares i catequistes d’anys anteriors. Ha estat una missa molt participativa i emocionant. L’Eucaristia ha finalitzat amb tota l’església cantant i coreografiant la cançó L’Església és una gran família del grup Cor Nou.

Aquesta entrada ha esta publicada en 150 aniversari, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *