Banca ètica

El passat divendres dia 12 de gener es va realitzar una conferència-col·loqui a l’auditori de la parròquia sobre banca ètica. En primer lloc va parlar Sergi Salabert, membre de l’associació FETS, que va explicar que és la banca ètica i que la gran diferència amb les altres entitats bancàries és el que fan amb els nostres diners. La banca ètica només intervé en projectes que el seu objectiu sigui canviar la societat. També va fer una sintesi de les diferents propostes de finances ètiques que podem trobar a l’actualitat. 

Després 3 usuaris de banca ètica (Narcís Macià, Jordi Macià i  Conxita Cid) van explicar la seva experiència amb les diferents entitats. 

Per finalitzar els assistents van poder preguntar als diferents testimonis van poder preguntar  dubtes i fer aportacions sobre el tema. Va ser un col·loqui molt enriquidor on va quedar pal·lèsa la necessitat d’un canvi en la mentalitat del consumidor de banca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *