Concert de Nadal

Emmarcat en ela actes del 150è aniversari aquest any el Concert de Nadal va comptar amb la participació de tres cors. Els Cors Vallès  i Emprius de la Puríssima de Sabadell dirigits per Josep Olivella, la Coral Jubilo de la Santíssima Trinitat dirigida per en Marc Alguersuari i la Coral Ressó dirigida per en Miquel García Gomà.

Els assistents al concert van poder escoltar entre d’altres les nadales Santa Nit, el Cantique de Noel i la Filadora. Finalment ens van oferir els tres cors conjuntament van cantar el Fum, fum, fum, el Noi de la mare i el Desembre Congelat.

Va ser una vetllada molt agradable.

 

 
Aquesta entrada ha esta publicada en 150 aniversari, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *